Posting Bug

Discussion in 'Ideas & Support' started by Swiftstrike, Feb 23, 2008.

  1. Swiftstrike

    Swiftstrike Registered Member

    Occasionally when I am writing lengthy posts the site will start loading and it will either automatically post what I have written and I will have to go back an edit. Or it will load me to the thread and I will lose what I have written.

    It's happened at least once every other day now and I have lost some posts that I dont want to bother rewriting.

    I could be miskeying but this has been happening pretty recently and had never happen prior.
     

  2. Major

    Major 4 legs good 2 legs bad V.I.P.

    I've never had that happen. If you're writing a long post, maybe type it in Notepad so you don't lose it.
     
  3. Mirage

    Mirage Administrator Staff Member V.I.P.

    Are you sure you didn't click refresh or something? There's nothing in the code to cause the site to refresh itself while you post..
     
  4. Swiftstrike

    Swiftstrike Registered Member

    What's the Hotkey to refresh?
     
  5. redsoxocd

    redsoxocd living on the border

    this has happened to me a few times
     
  6. Swiftstrike

    Swiftstrike Registered Member

    See I knew it wasnt just me being a dumbass.


    It was both me AND redsox being dumbasses. :D

    lol

    No seriously it happens too often to be a miskey I think and it's really irritated me when I'm making a longer post.
     
  7. Major

    Major 4 legs good 2 legs bad V.I.P.

    F5 and Ctrl+R I think.
     
  8. Swiftstrike

    Swiftstrike Registered Member

    I am never even close to those keys.
     
  9. Mirage

    Mirage Administrator Staff Member V.I.P.

    CRTL+R is very close to SHIFT+R. One key away.

    Otherwise there is absolutely nothing in the code to make the page refresh ever. Nothing should happen until you hit preview, submit, etc, but never automatically.
     
  10. Iris

    Iris rainbow 11!

    This happened to me at FC a lot. But not so much here.
     

Share This Page